Nejchutnějšími částmi bažanta jsou stehna a prsa, která se připravují nejčastěji pečená či dušená
428 Kč /kg
Dančí kýta se hodí k pečení vcelku, v podobě plátků je lze také smažit či grilovat
419 Kč /kg
Dančí plec, hojně využívaná pro přípravu masových směsí, rolád nebo paštik. Dančí maso […]
369 Kč
Maso z jeleního krku má silnou chuť a je vhodné především na pečení vcelku, grilování či pořádné steaky
319 Kč /kg
Jelení plec je vhodná pro přípravu rolády, k pečení vcelku, ale také k využití pro přípravu zvěřinových burgerů
345 Kč /kg
Vhodné na guláš, ragú, tmavé omáčky
299 Kč /kg
Vhodná na dušení, pomalé pečení, hamburgery
390 Kč /kg
Vhodná na medailonky, minutky, grilování
669 Kč /kg
Srnčí maso je velice jemné, kýtu doporučujeme použít při přípravě řízků, je však výborná také pro špikování a nebo k dušení v kombinaci s kořenovou zeleninou a kvalitním červeným vínem.
490 Kč /kg
Srnčí maso je velice jemné, plec doporučujeme upravovat podobně jako kýtu, případně přelité hnědou omáčkou podávané s vložkou brusinek, rozinek a mandlí
450 Kč /kg