Tradiční zvěřinová paštika vyráběná z kombinace kančího, jeleního, srnčního, dančího, vepřového masa a vepřových jater.
70 Kč – 80 Kč
Tradiční zvěřinová paštika vyráběná z kombinace kančího, jeleního, srnčího, dančího, vepřového masa a vepřových jater, chuť paštiky je doplněna chutí sušených brusinek, které se ke zvěřině výborně.
69 Kč
Tradiční zvěřinová paštika vyráběná z kombinace kančího, jeleního, srnčího, dančího, vepřového masa a vepřových jater, chuť paštiky je výjimečná díky sušeným švestkám, které se ke zvěřině výborně hodí.
69 Kč
Srnčí maso je velice jemné, hřbet patří k nejdelikátnějším kusům srnčního, je vhodný nejen na minutky, ale i ke grilování
299 Kč /kg
Srnčí maso je velice jemné, hřbet patří k nejdelikátnějším kusům srnčního, je vhodný nejen na minutky, ale i ke grilování
799 Kč /kg
Srnčí maso je velice jemné, kýtu doporučujeme použít při přípravě řízků, je však výborná také pro špikování a nebo k dušení v kombinaci s kořenovou zeleninou a kvalitním červeným vínem.
490 Kč /kg
Srnčí maso je velice jemné, plec doporučujeme upravovat podobně jako kýtu, případně přelité hnědou omáčkou podávané s vložkou brusinek, rozinek a mandlí
450 Kč /kg
Srnčí maso je velice jemné, svíčkovou doporučujeme k minutkové úpravě v podobě medailonků, vzhledem k její křehkosti upřednostňujte úpravu vcelku
787 Kč /kg
Výborná ke studené i teplé konzumaci
269 Kč /kg
Výborná ke studené i teplé konzumaci
269 Kč /kg
Třebešovské párečky vyráběné podle tradiční staročeské receptu z vepřového masa, plněny do skopového střívka
224 Kč /kg
Výrobek (alá špekáček) z 5 druhů masa (vepřového, jeleního, divokého prasete, srnce, daňka) s kousky špeku, vhodný především ke grilování a opékání.
209 Kč /kg
Vhodná pro přípravu oběda, ke grilování, či vhodné konzumovat za studena.
259 Kč /kg
Vhodná pro přípravu obědu, ke grilování, či vhodné konzumovat za studena.
259 Kč /kg
Vhodná pro přípravu obědu, ke grilování, či vhodné konzumovat za studena.
259 Kč /kg
Do kuchyně, na grilování nebo jen tak. Kožená zástěra s chňapkou Farmy Třebešov.
599 Kč
Zvěřinová klobása, tepelně opracovaná, mírně kořeněná, vhodná na gril
319 Kč /kg
Polosuchý salám vyráběný z 5 druhů masa - kančího, jeleního, srnčího, dančího a vepřového, kořeněný česnekem
288 Kč /kg
1
2