Dančí maso na guláš (kombinace kýty, plece, hřbetu) je velice populární, popřípadě toto maso můžete použít např. při pečení s česnekem, nebo pro přípravu ragů s kořenovou zeleninou
299 Kč /kg
Gulášové maso (kombinace kýty, plece, hřbetu) nachystané pro přípravu guláše, nebo masových směsí
299 Kč /kg
Nejoceňovanější částí jeleního masa je hřbet, který lze upéct vcelku a hodí se také na minutky připravené na pánvi či grilu
599 Kč /kg
Vhodné na guláš, ragú, tmavé omáčky
299 Kč /kg
Vhodný na steaky, minutky
514 Kč /kg
Srnčí maso je velice jemné, hřbet patří k nejdelikátnějším kusům srnčního, je vhodný nejen na minutky, ale i ke grilování
299 Kč /kg
Srnčí maso je velice jemné, hřbet patří k nejdelikátnějším kusům srnčního, je vhodný nejen na minutky, ale i ke grilování
799 Kč /kg