Svíčková patří určitě pro labužníky mezi nejúžasnější části daňka, doporučujeme k přípravě minutek nebo steaků
689 Kč /kg
Nejoceňovanější částí jeleního masa je hřbet, který lze upéct vcelku a hodí se také na minutky připravené na pánvi či grilu
599 Kč /kg
Svíčková na nejlepší steaky, část masa s minimálním obsahem tuku, vhodná pro přípravu minutek
723 Kč /kg
Vhodný na steaky, minutky
514 Kč /kg
Vhodná na medailonky, minutky, grilování
669 Kč /kg
Srnčí maso je velice jemné, hřbet patří k nejdelikátnějším kusům srnčního, je vhodný nejen na minutky, ale i ke grilování
799 Kč /kg
Srnčí maso je velice jemné, svíčkovou doporučujeme k minutkové úpravě v podobě medailonků, vzhledem k její křehkosti upřednostňujte úpravu vcelku
787 Kč /kg