Lovecká sezóna je v plném proudu. Veškeré zvěřinové maso v prvotřídní kvalitě je k dostání ve zvěřinovém závodě Farma Třebešov, který si zakládá nejen na pestrém výběru jednotlivých druhů, ale také na jeho prvotřídním zpracování a kvalitě. Příroda je plná toho nejlepšího masa. Nenosí sice nálepku BIO, ale směle může svou kvalitou soupeřit s tím nejekologičtějším a nejdražším hovězím z jakékoli tuzemské produkce.
Je třeba zapomenout na zvěřinu mraženou, předraženou, či dokonce z dovozu, která je k mání v síti supermarketů. Nejlepší je nakoupit si zvěřinu právě ve Farmě Třebešov. Například zvěřina černá, tedy prase divoké, chutná jinak než maso prasete domácího a má nižší obsah cholesterolu. Dančí maso je zase oproti jelenímu křehčí a oproti srnčímu aromatičtější. K dostání je také jelení zvěřina s nízkým obsahem tuku a dobrým podílem esenciálních mastných kyselin.
Ve Farmě Třebešov si lze rovněž zakoupit vynikající mufloní zvěřinu, jež se chutí podobá jehněčímu, dále zvěřinu jelenů sika, jemnější ve struktuře i chuti než zvěřina jelenů evropských, která je mezi myslivci velmi oblíbená. Nechybí ani chutná a dobře dostupná srnčí a zaječí zvěřina. Odpradávna vyhledávanou delikatesou je bažantí a také kachní maso. Je prokázáno, že zvěřinové maso je zdravé a méně tučné než maso zvířat z chovů.
Volně žijící zvěř se totiž pase na přírodní potravě, nekonzumuje pouze vysokoenergetická krmiva založená na obilí a kukuřici. Navíc přírodní strava neobsahuje žádná antibiotika ani jiná léčiva. Naopak je zdrojem konjugované linolové kyseliny, jež přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu, a zvěřina je jejím ideálním přírodním zdrojem. Zvěřina, například jelení, má rovněž vhodný poměr omega-3 a omega-6 mastných kyselin. Díky tomu je jedním z velice dobrých zdrojů „dobrých“ tuků.
Zvěřina obsahuje rovněž relativně málo sodíku, bývá bohatá na vitamíny a minerální látky, jako jsou železo, fosfor, zinek, vitamíny B6 a B12. Opomenout nelze ani její výrazně menší ekologickou stopu.
